bedrijfsrisicoverzekering-majoor-en-hulshof

Uw schadeverzekering

Als sprake is van brand, inbraak of bedrijfsongevallen leidt dit vaak tot enorme schade. Via uw schadeverzekeringen bent u verzekerd voor de kosten hiervan. Maar lang niet alle gevolgen van zo’n ingrijpende gebeurtenis zijn in geld uit te drukken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijk letsel, imagoschade en ontevreden klanten.

Doordacht risicobeleid

U kunt uzelf veel kosten en problemen besparen, door schade zoveel mogelijk te voorkomen. Dit doet u met een doordacht risicobeleid. Zo’n strategie bestaat uit preventie, een eventuele reservering voor schade en het verzekeren van risico’s waarvan het schadebedrag te groot is om zelf te dragen. Als specialist in bedrijfszekerheid ondersteunt Majoor & Hulshof Adviesgroep u graag bij uw risicobeleid. Wij geven u graag deskundig advies over de juiste verzekeringen.

Jan Majoor - Advies verzekeringen

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw verzekeringen? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Ons advies: Informeer ook eens naar ons bedrijvenpakket.

Met het bedrijvenpakket legt u de basis voor uw bedrijfscontinuïteit. Het pakket is zo samengesteld dat alle verzekeringen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Gaten of overlappingen in de dekking horen hiermee tot het verleden.