employee-benefits-majoor-en-hulshof-leidschendam-voorburg

Employee benefits

Niet alle arbeidsvoorwaarden die u voor uw medewerkers regelt, betekenen een forse investering in tijd en geld. Zo kunt u bijvoorbeeld uw medewerkers de mogelijkheid bieden via een collectief schadeverzekeringen af te sluiten. Dat levert uw medewerkers een goed aanbod en een aantrekkelijke premiekorting op.

Vrijheid en keuzemogelijkheden

Een collectief verzekeringspakket biedt uw medewerkers dezelfde vrijheid en keuzemogelijkheden als individueel afgesloten verzekeringen. Maar dan tegen een gunstiger tarief. Naast een financieel aantrekkelijk aanbod, versterkt het ook de band van de medewerker met uw onderneming.

Majoor & Hulshof Adviesgroep verzorgt voor u het totale traject; van de aanbieding en de voorlichting tot en met het afsluiten en de administratieve afhandeling.

Jan Majoor - Advies verzekeringen

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw verzekeringen? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Tip; Al eens gedacht aan een collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers?

Hiermee profiteert de medewerker van korting op de premie van zijn basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Naast een mooie korting op hun premie kunnen de medewerkers rekenen op snelle en uitstekende zorg.