zorgverzekering-majoor-en-hulshof-leidschendam-voorburg

Uw zorgverzekering

Veel consumenten zijn zich bewust van de vergoedingen van hun zorgverzekeringspolis en maken daar goed gebruik van. Ieder jaar kunt u wisselen van zorgverzekering.

Basispolis en aanvullende verzekeringen

Bij het aangaan van uw verzekering kiest u voor een basispolis en eventuele aanvullende verzekeringen. U kunt elk jaar wisselen van verzekering. Uiteraard staan wij u daarbij terzijde. Op basis van onze kennis van het aanbod (de verschillende zorgverzekeringen van de diverse zorgverzekeraars) en van uw gezinssituatie geven wij u graag een deskundig advies over de beste basispolis en eventuele aanvullende verzekeringen.

Verplicht eigen risico

Bij het afsluiten van een zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico. Als u bij uw verzekering nog een extra eigen risico heeft afgesproken, kan het totale bedrag dat u moet bijdragen aanzienlijk zijn. Wellicht is het verstandig om dat bedrag aan te passen.

Jan Majoor - Advies verzekeringen

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw verzekeringen? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Ons advies: kies voor een collectieve zorgverzekering

Als u kiest voor een collectieve zorgverzekering kunt u rekenen op een goed zorgassortiment met scherpe premies en uitgebreide voorwaarden. Via Majoor en Hulshof Adviesgroep kunt u deelnemen aan zo’n collectieve zorgverzekering. Hiermee kan de korting oplopen tot wel 10% op de basisverzekeringspremie en de aanvullende verzekeringspremie.