verkeersverzekering-majoor-en-hulshof-leidschendam-voorburg

Uw personenauto verzekering

De kans op een ongeluk is in het hedendaagse verkeer niet gering. De wegen zijn druk en er is zó iets gebeurd. Het is vervelend en vaak kostbaar als u materiële schade oploopt. Veel erger is het als er sprake is van persoonlijk letsel.  Daarom is een goede verzekering absoluut noodzakelijk, of u nu auto rijdt, motor, scooter of fiets. Ieder motorvoertuig moet in Nederland verplicht minimaal een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering hebben.

Verzekering bij schade

U kunt zich verzekeren voor als u zelf schade oploopt, maar ook voor de schade van een ander waarvoor u aansprakelijk bent.

Daarbij is een verzekering voor diefstal van uw vervoermiddel geen overbodige luxe. Zeker als u een lening heeft gesloten voor uw auto. Een auto is toch vaak een kapitale investering en na een schade wordt de waarde hiervan aangetast.

Voor juridische hulp bij schade, kunt u relatief goedkoop een rechtsbijstandsverzekering afsluiten.

Ongevallenverzekering of een Schade inzittende verzekering.

Het is verstandig om minstens een ongevallenverzekering of een Schade Inzittende Verzekering af te sluiten. Bij blijvend letsel kunnen de kosten hoog oplopen. Denkt u hierbij aan de schade die inzittenden kunnen oplopen, maar bijvoorbeeld  ook aan aanpassingen aan uw woning, vermindering van inkomsten of bijzondere ziekte- en revalidatiekosten.

Jan Majoor - Advies verzekeringen

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw verzekeringen? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Ons advies: bekijk nauwkeurig de premies en voorwaarden

Er zitten verschillen in de zogenoemde bonus-malustreden en kortingen bij de verschillende verzekeraars. Maar let ook op hoeveel u terugvalt in de korting na één of na twee schades in een jaar. Deze zaken, en andere voorwaarden, maken dat er aanzienlijke verschillen bestaan in premies.