reisverzekering-majoor-en-hulshof-leidschendam-voorburg

Uw doorlopende reisverzekering

De meeste mensen gaan jaarlijkse wel één of twee keer op vakantie. Dit kan in Nederland zijn of in het buitenland. Als u gaat reizen, let u er dan op of uw zorgverzekering geneeskundige kosten dekt in het land van uw bestemming. En of er enige vorm van ongevallendekking is. Door de toenemende concurrentie en de stijgende kosten in de zorg veranderen zorgverzekeringen jaarlijks hun dekkingen. Veelal letten mensen dan niet op of die dekkingen nog aansluiten bij hun vakantiereis.

En misschien wilt u wel een annuleringsdekking omdat de reis die u boekt toch een dure uitgave is? Mensen vragen ons vaak of je nu bij iedere reis een verzekering bij moet boeken? Wat wij zien is dat een doorlopende reisverzekering in de regel goedkoper is. Zeker als je dat vergelijkt met een paar keer per jaar online een individuele reisverzekering boeken.

Foto Roy

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw verzekeringen? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Ons advies: Bekijk een keer goed de reisverzekering

Stel een keer goed uw reisverzekering samen, wat wilt u nu wel en wat niet verzekeren. Dit kan geruststellend werken. Bovendien voorkomt het onaangename verassingen als er iets gebeurt op reis.