Uw verzekeringen

Uw verzekeringen

Als u meer verzekeringen combineert, ontvangt u vaak een scherpere premie. Bovendien sluit de dekking van deze verzekeringen naadloos op elkaar aan, zodat u zo goed mogelijk verzekerd bent.

Bij Majoor & Hulshof Adviesgroep kunt u een TotaalPakket afsluiten. Hoe meer verzekeringen u opneemt in dit pakket, hoe meer korting u ontvangt. De kracht van dit concept is dat u één polis heeft waarbij wij verschillende verzekeraars onder kunnen brengen. Zo ontvangt u toch het voordeel krijgt alsof u alle verzekeringen bij één maatschappij heeft lopen.

Beste verzekeringen

Immers, het is vaak zo dat bij de ene verzekeraar de inboedelverzekering goedkoper is en bij de andere verzekeraar weer de opstalverzekering. En bij een derde is weer de autoverzekering het beste. U zit dan bij drie verzekeraars en betaalt drie keer poliskosten. Zo ontvangt u nergens korting. Met ons TotaalPakket kunnen wij kiezen uit de beste verzekeringen bij diverse maatschappijen. Wij brengen die dan onder als één geheel. Uw voordeel is dat het overzichtelijk is en u toch korting onvangt over uw verzekeringen. Dit kan oplopen tot 12% directe korting en maar één keer poliskosten.

Jan ING_Hypotheekevent2018-633 (002)

Wilt u een onafhankelijk en gedegen advies over uw verzekeringen? Dan plannen wij graag een consult met u in. In dit adviesgesprek nemen wij uw wensen en situatie door.

Particuliere verzekeringen

Bekijk hier het aanbod van particuliere verzekeringen die wij u aan kunnen bieden.

Zakelijke verzekeringen

Bekijk hier het aanbod van zakelijke verzekeringen die wij u aan kunnen bieden.