Majoor en Hulshof Adviesgroep

Over ons

Bij Majoor & Hulshof Adviesgroep spreekt u met een adviseur van vlees en bloed. Was dit vroeger heel gebruikelijk, tegenwoordig wordt zoveel mogelijk online geleid. Bij de meeste partijen worden klanten nu en in de toekomst altijd gekoppeld aan wat verregaande digitalisering allemaal mogelijk maakt. 

Maar wat maakt dan nog het verschil?

Wij maken het verschil, adviseurs van vlees en bloed, die met hun klanten en hun verhaal meevoelen. Wij weten wat er speelt, ook als dat niet in een standaard invoerveld past. Wij hebben inlevingsvermogen en kunnen de vragen van onze klanten vertalen in, soms persoonlijke, oplossingen. Dit is mensenwerk en zal zich niet makkelijk laten vertalen in een geautomatiseerd of “digitaal advies”. 

Persoonsgericht advies

Majoor & Hulshof Adviesgroep biedt persoonsgericht financieel advies. Ons uitgangspunt is altijd uw situatie. Of die van uw gezin. Hiermee willen wij ons onderscheiden van partijen die vooral een product willen verkopen. Bij ons koopt u als het ware persoonlijk advies. Dat advies kan ook luiden dat u een product niet nodig hebt.

We zien helaas nog vaak dat financieel dienstverleners de verkoop van hun eigen product belangrijker vinden dan een stabiele, financiële situatie voor hun klant. Wij kiezen bewust ervoor dat anders te doen. Wij vragen ons eerst af óf u wel een financieel product nodig hebt. En als dat inderdaad het geval is, zoeken we net zo lang totdat we een product vinden dat naadloos op uw wensen aansluit.

Jan ING_Hypotheekevent2018-633 (002)

Over Jan Majoor

Jan Majoor heeft sinds 1988 voor twee grote banken in Nederland gewerkt als zakelijke bankier en kantoordirecteur. In 2007 besloot hij vervolgens om samen met Marjolein Hulshof een eigen financieel advieskantoor te beginnen. Hun uitgangspunt daarbij is om de levensloop van de klant centraal te stellen.

Jan Majoor: “Als je werkt voor een bank of verzekeraar kom je altijd in de spagaat van klantbelang en beleid van de baas. Sterker nog, het kan zelfs zijn dat de juiste oplossing voor de klant niet beschikbaar is. Terwijl een concurrerende organisatie die wel aanbiedt. Die oplossing kun je dan niet aanbieden. Ik vind dat je dan niet in het belang van de klant denkt. Met onze adviesgroep zijn we onafhankelijk van iedere geldverstrekker of verzekeraar. Zo staat de klant aan het roer en wij helpen daarbij.”

marjolein profiel foto 2018

Over Marjolein Hulshof

Marjolein Hulshof is sinds 2011 lid van de federatie Financiële Planners (FFP) daarnaast is ze erkend hypotheek adviseur. Zij werkte de eerste jaren na haar opleiding bij een Nederlandse bank.  Ze is nu al meer dan 10 jaar met veel plezier werkzaam bij Majoor & Hulshof Adviesgroep, het bedrijf dat ze samen met Jan Majoor in 2007 heeft opgericht. 

Marjolein Hulshof: “Als adviseur wil ik voor mijn klanten graag echt onafhankelijk kunnen zijn. Bij financieel advies breng ik dan ook graag het totaalplaatje in beeld en ben ik erbij betrokken van a tot z. Veel klanten komen voor het eerst in aanraking met een financieel adviseur als ze een woning willen kopen en hypotheekadvies nodig hebben. Dat is een mooi moment om ons als financieel adviseur in de arm te nemen,  wij zoeken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar maken daarbij ook de gevolgen op lange termijn inzichtelijk.”

Foto Roy

Over Roy Kolfers

Roy Kolfers is sinds 2016 werkzaam bij Majoor & Hulshof Adviesgroep. Hij heeft tijdens zijn opleiding bank- en verzekeringswezen zijn afstudeerstage met succes bij ons afgerond. Na zijn opleiding is hij begonnen als adviseur schadeverzekeringen.
 
Roy: “Ik ben het eerste aanspreekpunt van onze klanten, help graag bij het aanvragen van nieuwe verzekeringen of bij het afhandelen van opgelopen schades. Internet of een app lijken vaak handig maar ik merk dat er echt veel meer komt kijken bij het selecteren van de juiste verzekering of het administratief afhandelen van opgelopen schades. Het persoonlijke contact is juist wat onze klanten erg in ons waarderen.”